Information

Datapolitik

Formål

I denne persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan ordbog.gyldendal.dk indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Ordbog.gyldendal.dk respekterer alle ønsker om at beskytte de personlige oplysninger, som du giver os enten direkte eller indirekte. Vores mål er, at du kan føle dig tryg og sikker på, at vi beskytter dine personlige oplysninger.
Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig. Det omfatter afgivne oplysninger som fx navneoplysninger, adresse, e-mail-adresse, købsoplysninger, søgeadfærd og lign.

Hvilke personoplysninger indsamler ordbog.gyldendal.dk?

Ordbog.gyldendal.dk bruger personoplysninger til at registrere indstillinger af funktioner etc., køb af abonnementer og varer, sende nyhedsbreve og lignende. Ordbog.gyldendal.dk indsamler aldrig supplerende oplysninger fra tredjemand.

Hvad bruges personoplysningerne til?

Ordbog.gyldendal.dk bruger dine oplysninger til at give dig adgang til dine abonnementer med netop dine indstillinger etc., sende dine varer, ordrebekræftelser etc. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil vi på e-mail sende dig nyheder og tilbud. Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du kan i henhold til Persondataloven gøre indsigelse mod en evt. registrering.

Køb på ordbog.gyldendal.dk

Du kan kun købe på ordbog.gyldendal.dk når du samtidig oplyser din e-mail-adresse. Du logger dig på din konto med din e-mail-adresse og dit personlige kodeord. Betalingsdata opbevares i 5 år i henhold til gældende regnskabslovgivning.

Hvem videregiver ordbog.gyldendal.dk personoplysninger til?

De personoplysninger, du afgiver på ordbog.gyldendal.dk, bruger vi kun internt til at opfylde salgs-, leverings- og supportforpligtelser.

Ordbog.gyldendal.dk bruger cookies

Ud over de oplysninger, du selv indtaster, når du bruger vores hjemmeside, anvender hjemmesiden cookies. En cookie er en lille tekstfil, som hjemmesiden gemmer i din browser. Den anvendte cookie identificerer ikke dig som bruger, men derimod den computer, du bruger. Brugen af cookies har ingen indflydelse på sikkerheden ved at anvende hjemmesiden. Alle besøg på ordbog.gyldendal.dk registreres samlet og anvendes i anonymiseret form til statistiske analyser om den generelle brug af hjemmesiderne.

Hvilken sikkerhed er der, når jeg er logget på?

Når du gennemfører et køb, benytter ordbog.gyldendal.dk sig af en såkaldt 128bit kryptering SSL, der p.t. er den højest mulige sikkerhed på internettet. Du kan altid se, hvornår du er på en sikker forbindelse, da der kommer en lille hængelås frem i bunden af din browser.

Ændringer af ordbog.gyldendal.dk persondatapolitik

Ordbog.gyldendal.dk er forpligtet til løbende at opfylde lovens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Vi vil derfor foretage fornødne justeringer af vores persondatapolitik løbende.