Cd-rom - ordbog på farten

Vinterberg & Bodelsen på cd-rom

Cd-rommen indeholder Danmarks største dansk-engelsk ordbog og er det oplagte valg for studerende ved videregående uddannelser samt professionelle sprogbrugere. Den velkendte dansk-engelsk ordbog af Vinterberg & Bodelsen er redigeret og opdateret af Viggo Hjørnager Pedersen. 

Du søger i mere end 175.000 danske opslagsord og over 120.000 udtryk og vendinger. Det er muligt at søge på bøjede former. 

Dermed får du adgang til ca. 500.000 engelske oversættelser. Over 150.000 brugsangivelser fortæller dig om opslagsordets stilleje, emneområde, grammatiske begrænsninger etc.

Programmet virker på på pc og mac. På pc kan cd-rommen bruges på Windows XP, Vista og 7. På mac kan den bruges med OS X, 10.4.11 (Tiger), 10.5 (Leopard) og 10.6 (Snow Leopard).

Du kan få programmet til at slå op, blot du holder musen over et ord i en tekst på din skærm. Dette gælder dog kun på pc.

Sammen med cd-rommen får du et abonnement på Engelsk Pro på ordbog.gyldendal.dk. Det gælder et år fra ibrugtagning. Klik her for at aktivere dit abonnement.

Cd-rommen koster kr. 999,- i vejl. pris og kan købes hos din boghandler og online i g.dk

Engelskordbogen fås også som

  • Online
    Abonnement til private
    abonnement til studerende
  • Bøger
     - Dansk-Engelsk, Kjærulff Nielsen fås hos enhver boghandler, fx g.dk
     - Engelsk-Dansk, Vinterberg Bodelsen, fås hos enhver boghandler, fx g.dk

Ordbøger på cd-rom

Gyldendal udgiver ordbøger på cd-rom. De kan bruges på både pc og mac. Læs mere om cd-rommerne: