Information

Adgang til opslag

Med en ordbog ved hånden får du ryddet usikkerhed af vejen. Du får en sikkerhed for, at du har valgt de rigtige ord, og for at du ikke misforstår andre.

Prøv gratis
Hvis du overvejer et abonnement, så prøv adgang til ordbogen i en periode. Alle får hver dag to gratis opslag, og firmaer og institutioner kan få gratis adgang i en prøveperiode.

Læs om gratis adgang

Bliv genkendt - adgang uden at logge på
Når du er på nettet, føler du dig anonym. Men du bærer altid en oplysning om, hvor du kommer fra, med dig. Vi genkender firmaer og uddannelsesinstitutioner og giver adgang til deres abonnementer, uden at de logger på.

Læs mere om ip-validering

DesktopOrdbog
Har man et abonnement på ordbog.gyldendal.dk, kan man downloade et program, som man kan have liggende på sit skrivebord. Programmet kan minimeres og ligge over andre programmer, sådan at du altid kan se det og bruge det.

Læs mere om DesktopOrdbogen

Brugernavn og kodeord
Vi giver adgang til alle typer abonnementer via login med personligt brugernavn og kodeord. Denne adgangsform har den fordel, at man kan tildele licenser præcis til de brugere, der skal anvende dem.

Læs mere om login

Uni-login
Inden for uddannelse får elever og lærere adgang til mange tjenester gennem uni-login. Køber institutionen abonnement på ordbøger fra ordbog.gyldendal.dk, tilbyder vi adgang gennem uni-login uden at det koster ekstra.

Læs mere om uni-login

WAYF
Begge adgangs-formidlere, uni-login og ´WAYF, kan bruges til at få adgang til abonnementer på ordbog.gyldendal.dk. I begge tilfælde skal man kontakte Gyldendals salgsafdeling for at få knyttet abonnementer og hhv. uni-login eller WAYF sammen.

Læs mere om WAYF

Veje til opslag
Gyldendal stiller flere muligheder for adgang til abonnementer op. Læs om: