Information

Adgang med brugernavn og kodeord

Når man køber et abonnement til ordbøger på ordbog.gyldendal.dk, får man tilsendt brugernavn og kodeord i en mail. Brugernavnet er e-mailadressen. Har man glemt sit kodeord, kan man få det tilsendt i en mail.

Send mig mit kodeord

Ændre brugernavn og kodeord
Man kan selv ændre både brugernavn og kodeord. Man skal blot logge på og klikke på "Indstillinger" på sitets forside. Hvis du allerede er logget på, kan du bruge linket herunder.

Skift kodeord

Administrator
Firmaer eller institutioner med mange brugere kan udnævne en administrator, som kan tildele adgang til hvert enkelt abonnement til hver enkelt bruger. På denne måde kan man meget præcist styre, hvem der skal have adgang til hvad. I sidste ende kan det betyde, at man kan spare på antallet af licenser. Få rådgivning om dette ved at henvende dig til salgsafdelingen på tlf. 33 75 56 00 eller ved at skrive.

Kontakt salgsafdelingen

Uni-login & WAYF
Mange uddannelsesinstitutioner giver elever og lærere adgang til ordbøger gennem uni-login og WAYF. Her skal man bruge det sæt brugernavn og kodeord, som man bruger til andre tjenester gennem hhv. uni-login og WAYF.

Læs mere om uni-login
Læs mere om WAYF

Veje til opslag
Gyldendal stiller flere muligheder for adgang til abonnementer op. Læs om: