Information

Om siden

Online
Er du interesseret i teknikken bag onlineordbøgerne, kan du læse en kort introduktion.

Læse om teknik

Prøv gratis
Hvis du er i tvivl, om ordbøgerne matcher dine behov, så begynd med at teste dem gratis. Der er forskellige muligheder til skoler, institutioner, firmaer og private.

Læse om at prøve gratis

Referencer
Onlineordbøgerne bruges af mange firmaer og institutioner. Nogle af dem har beskrevet deres erfaringer. Du er meget velkommen til at sende os dine erfaringer med onlineordbøgerne.

Læse om Referencer

Kommende ordbøger
Vi udvikler hele tiden nyt indhold og nye udgivelser. Her kan du læse om nye tiltag.

Læse om udvikling

Betingelser for brug
Forfattere og forlag har rettigheder til materialet på ordbogssitet. Selvom du har adgang til opslag gennem et abonnement, må du ikke fx videresælge oplysninger fra sitet.

Læse om betingelser for brug

Datapolitik
Køber du et abonnement, giver du Gyldendal et minimum af personlige data. Her beskrives, hvilke data et abonnement indebærer, og hvad Gyldendal bruger dem til.

Læse om persondata

Salgs- og leveringsbetingelser
Der er en række muligheder for betaling for onlineabonnementer, download programmer etc. Levering og fortrydelsesret er beskrevet under overskriften Salgs- og leveringsbetingelser.

Læse om betaling og levering

Kontakt
Du kan kontakte Gyldendal via en formular eller på telefonen.

Udfyld formular

Gratis prøveperiode
Vi tilbyder firmaer gratis prøveabonnement. Fortæl os, hvilke abonnementer I er interesserede i, og vi åbner adgang for en periode. Når I har undersøgt og brugt sitet, kan I få et tilbud skræddersyet netop jeres behov.

Udfyld vores kontaktformular, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Eller ring på 33 75 56 00 og få et tilbud.