Information

Abonnement

Et abonnement købt på ordbog.gyldendal.dk giver adgang til opslag i dit valgte materiale i et år. Så snart du har betalt, modtager du en mail med brugernavn og password. Herefter kan du logge ind og slå op.

Du får adgang til det købte produkt med det samme. Derfor ophører den fortrydelsesret, man som udgangspunkt har ved køb af produkter på internettet ved modtagelsen af din kvittering.

Abonnementet udløber et kalenderår efter din købsdato. Herefter vil ikke længere kunne slå op. Du vil ca. en måned før udløb modtage en mail, der advarer dig, så du kan gentegne dit abonnement.
 
Når du køber et abonnement på onlineordbøger på ordbog.gyldendal.dk, kan du slå op så mange gange, du vil i abonnementsperioden. Adgangen er dog personlig, hvilket betyder, at du ikke må dele dit brugernavn og password med andre. Køber du fem licenser, må de naturligvis stilles til rådighed for netop fem brugere.

Har dit firma eller skole købt abonnement gennem salgsafdelingen, har I fået tilsendt info om vilkår, abonnementsperiode og rabatordninger. Derfor kan der gælde andre vilkår end ovenstående.

På sitet kan du købe abonnementer med op til 5 brugere og kun med adgang via brugernavn og password. Skal du bruge andre adgangsformer og/eller flere licenser, skal du kontakte salgsafdelingen.

   Køb privat    Erhverv    Institutioner

Veje til opslag
Gyldendal stiller flere muligheder for adgang til abonnementer op. Læs om: